Frederikssundsvej 33 | 2400 København NV | Tlf 38 33 44 05
   
  Briller
Kontaktlinser
Synsprøve
Service
Koncept
Info
 
  Grundlag
Zimmer Optik tilbyder kunderne velkvalificeret og troværdig rådgivning og kommunikation med fagligt korrekte brillestel, glasløsninger og kontaktlinser, som løser kundernes totale synsbehov.

Zimmer Optik står for bedste kvalitet og bedste service med et stort udvalg af tidens nyeste design og autentiske Retro-briller. For os er briller ikke kun et synshjælpemiddel, men også et smykke, som skal bæres med glæde og stolthed.
Derfor har Zimmer Optik et stort udvalg af alle de verdenskendte mærker af bedste kvalitet, suppleret med et bredt sortiment i klassiske brillestel samt unikke modeller, som du finder blandt vores autentiske Retro-modeller.

Vores synsundersøgelse vil altid være grundig men alligevel gratis. Vi går ikke på kompromis med vores synstest. Derfor husk: Pas godt på dit syn. Det gør vi som din personlige optiker, dit øjes bedste ven.
Det handler om velvære og livsstil bygget på tillid til hinanden.

Baggrund
Med 11 års erfaring samt svendebrev fra Thiele byder jeg, som autoriseret optiker og kontaktlinse optiker, velkommen i egen butik med al den service og engagement, der gør netop dit brillekøb til en oplevelse udover det sædvanlige.

Zimmer Optik er et tilbud til dig, som kun vil byde øjet det bedste.